måndag 16 februari 2009

Så fixar man arbetslösheten

Läser i någon sorts reklambilaga som följde med dagens SvD att Arbetsförmedlingen nu ska satsa på karriärcoacher till de arbetslösa.
Och det skapar ju säkert en massa nya jobb.
För karriärcoacherna.

torsdag 5 februari 2009

Humor på hög nivå

Jag kan bara inte undanhålla världen det pressmeddelande som damp ner i jobbmejlen (obegripligt varför, faktiskt):

Pressinbjudan:
Hur ser européernas toalettvanor ut?

De flesta som besöker en offentlig toalett gör det med en känsla av oro. En av tre européer vill helst inte dela toalett med främlingar och 8 av 10 är oroliga över bakterier när de sitter på toaletten. Värsta tänkbara scenariot är att toalettpappret är slut. 9 av 10 anser att toalettens standard är en viktig faktor för det upplevda helhetsintrycket av hotell, restauranger och kaféer.

Detta visar Torks Trendrapport – en undersökning Tork låtit genomföra med 2 533 respondenter i Frankrike, Ryssland, Tyskland, England och Sverige. Den 10 februari är du välkommen att delta på ett presseminarium där SCA presenterar resultatet från undersökningen samt demonstrerar sin största globala produktlansering på 10 år. Den nya dispenserserien har designats av Thomas Meyerhoffer, en svensk-amerikansk designer som tidigare anlitats av bland annat Apple, Porsche och Nike. Thomas finns på plats för att berätta mer! De nya Tork-dispensrarna har även tilldelats iF Product Design Awards 2009.


Är det inte fantastiskt?
Och undrar man inte om det finns en och annan marknadsföringsmänniska för mycket där ute? Som tar sig själv på för stort allvar?

söndag 1 februari 2009

Intensiv helg

En del party, mycket dans och ännu mer hundpromenader. Vart tog helgen vägen?
Jag har i alla fall lekt Körslaget och ylat hårdrock med tillhörande lätt obscena poser. Och dansat järnet, både fest-dansat och idag sabar - så vanvettigt kul, trummisarna trummade så det låg en hög träflis på golvet efteråt.
Men som sagt, vart tog helgen vägen?