torsdag 5 februari 2009

Humor på hög nivå

Jag kan bara inte undanhålla världen det pressmeddelande som damp ner i jobbmejlen (obegripligt varför, faktiskt):

Pressinbjudan:
Hur ser européernas toalettvanor ut?

De flesta som besöker en offentlig toalett gör det med en känsla av oro. En av tre européer vill helst inte dela toalett med främlingar och 8 av 10 är oroliga över bakterier när de sitter på toaletten. Värsta tänkbara scenariot är att toalettpappret är slut. 9 av 10 anser att toalettens standard är en viktig faktor för det upplevda helhetsintrycket av hotell, restauranger och kaféer.

Detta visar Torks Trendrapport – en undersökning Tork låtit genomföra med 2 533 respondenter i Frankrike, Ryssland, Tyskland, England och Sverige. Den 10 februari är du välkommen att delta på ett presseminarium där SCA presenterar resultatet från undersökningen samt demonstrerar sin största globala produktlansering på 10 år. Den nya dispenserserien har designats av Thomas Meyerhoffer, en svensk-amerikansk designer som tidigare anlitats av bland annat Apple, Porsche och Nike. Thomas finns på plats för att berätta mer! De nya Tork-dispensrarna har även tilldelats iF Product Design Awards 2009.


Är det inte fantastiskt?
Och undrar man inte om det finns en och annan marknadsföringsmänniska för mycket där ute? Som tar sig själv på för stort allvar?

2 kommentarer:

kaffepulver sa...

Hahahahahaha!

Och vad är egentligen en dispenser? Den där mojen som toarullen hänger i eller?

AnnaX sa...

Skulle tro det.... fast vill man veta egentligen?